Karate Takımı’ndan 8 madalya

21-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecileri, Bursa’da düzenlenen şampiyonaya damgasını vurdu.      19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Karate

Karate Takımı’ndan 8 madalya

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Karate Turnuvası, hafta sonu Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.
100’ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyona heyecanlı mücadelelere sahne oldu.
     Şampiyonaya 13 sporcu ile katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı, çekişmeli geçen maçların ardından; 4 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülükle toplam 8 madalya kazanarak, önemli bir başarı elde etti.
     Dereceye giren sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da genç karatecilerin başarılarının devamını diledi.
     Madalya kazanana karatecilerin isimleri şöyle;

Ümitler

1. Ziya Akdeniz (57 kg)
     1. Hilal Kaplan (54 kg)
     2. Batuhan Gökdemir (63 kg)