Karate’de büyük başarı

02-06-2011 Geleneksel 1. Hakkı Koşar Karate Turnuvası, Balıkesir’de Kurtdereli Spor Salonu’nda yapıldı. Mustafakemalpaşa Belediyespor takımı 5 kupa, 16 madalya kazandı.         Turnuvaya

Karate’de büyük başarı

Turnuvaya 10 ilden 71 kulüp takımı ve 360 sporcu mücadele ederken, turnuvaya 5 takımla katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor, 5 kupa 16 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Mustafakemalpaşa Belediyespor antrenörü Milli sporcu Davut Kaplan, başarılı maçlar çıkartan sporcularına teşekkür ederken, önümüzdeki günlerde başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

Turnuvanın açılışında Balıkesir belediye başkanı İsmail Ok ve yaşayan efsane Hakkı Koşar yaptıkları konuşmalarda turnuvanın önümüzdeki yıllarda tekrarlanarak geleneksel hale getirileceğini belirterek, sporculara başarılar diledi.

Turnuvanın bitiminde NGS tesislerinde kendilerine yemek veren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür eden Hakkı Koşar memnuniyetini belirterek, “Başkanımıza spora ve sporcuya verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Koşar, 2. Geleneksel Hakkı Koşar Karate Turnuvası’nın Mustafakemalpaşa’da yapılacak olmasının büyük memnunluk verici olduğunu da söyledi.

.