Karate’de 3 madalya

02-12-2013 Belediye Spor Karate Takımı,  Bursa’da düzenlenen karate şampiyonasından 3 madalya ile döndü. Geleneksel olarak düzenlenen Cemil Candan Karate Şampiyonası bu yıl

Karate’de 3 madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı,  Bursa’da düzenlenen karate şampiyonasından 3 madalya ile döndü. Geleneksel olarak düzenlenen Cemil Candan Karate Şampiyonası bu yıl Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Bursa, Balıkesir, Kocaeli ve Sakarya gibi karatede söz sahibi kentlerden gelen 40 kulüpten 600 sporcunun mücadele ettiği şampiyona nefesleri kesti. Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı’ da şampiyonada kazandığı 3 madalya ile başarılarını taçlandırdı. Türker Kapulu  Yıldız Erkekler 45 kg’da 2., Aslı Kolay Genç Bayanlar 59 kg’da 2. ve Selen Şen’de Yıldız Bayanlar 35 kg’da 3. olarak önemli bir başarıya imza attı.