Kaplıca turizmi seminerde anlatılacak

12-04-2012 Bursa’da termal turizmin gözde merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Tümbüldek Kaplıcaları’nın sosyal ve ekonomik potansiyeli, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği seminerde masaya

Kaplıca turizmi seminerde anlatılacak

Bursa’da termal turizmin gözde merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Tümbüldek Kaplıcaları’nın sosyal ve ekonomik potansiyeli, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği seminerde masaya yatırılacak.

‘Tümbüldek Kaplıcaları ile Bölge Turizminde Biz de Varız’ projesiyle geçtiğimiz yıl Bursa- Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) hibe desteğini kazanan Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından projenin kapanış toplantısında bir seminer düzenlenecek.

16 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’da yapılacak olan ‘ Kaplıca Turizminin Dünü-Bugünü-Yarını ve Turizmin Sosyal, Ekonomik Getirileri’ konulu seminere konuşmacı olarak, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Danışmanı Dr. Toros Özbek katılacak.

Belediye Düğün Salonu’ndaki seminere tüm vatandaşlar katılabilecek.

.