Kaplan Türkiye Karate Şampiyonası Seçmelerinde

21-08-2009 milli gururu olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Oyuncusu Davut Kaplan 14-15 Ağustos 2009 tarihinde Balıkesir’de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası seçmelerine katıldı. 68

Kaplan Türkiye Karate Şampiyonası Seçmelerinde

İlçemizin milli gururu olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Oyuncusu Davut Kaplan 14-15 Ağustos 2009 tarihinde Balıkesir’de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası seçmelerine katıldı.

68 Kg da birbirinden zorlu 5 maçını kazanarak finale çıkmaya hak kazanan Davut Kaplan, son ana kadar önde götürdüğü final maçında yapıldığı düşünülen hakem hatalarıyla oyundan mağlup ayrılarak şampiyonadan elendi. Türkiye Şampiyonasında ve Milli takım seçmelerinde teknik kurulda görev yapan Belediye Spor Antrenörü Necip Kaplan Turnuvalarda hakem hatalarının ön planda olduğunu bir kez daha belirterek seçilen kadroya başarılar diledi.