Kaplan’a milli onur

24-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Antrenörü Necip Kaplan, 11-13 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Karate Şampiyonası’nda Milli Takım Antrenörü olarak

Kaplan’a milli onur

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Antrenörü Necip Kaplan, 11-13 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Karate Şampiyonası’nda Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.
     2001 yılından itibaren Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Antrenörü olarak görev yapan ve her yıl Milli Takım’a sporcu veren Necip Kaplan, Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Karate Şampiyonası’nda Milli Takım’ın başına antrenör olarak çıkacak.
     26 Ocak'ta İstanbul Artemis Marin Princess Otel’de kampa girecek olan Milli Takım kafilesi, 9 Şubat’ta bitecek olan kampın ardından hava yolu ile Sırbistan’a gidecek.
     Karate Milli Takım çalıştırıcısı Necip Kaplan, 11 Şubat tarihinde başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi sporcular ve antrenörler olarak en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
     Antrenör olarak birçok kez Karate Milli Takımı’nın başında bulunan Kaplan’a Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan da destek geldi. Başkan Kurtulan, Mili antrenöre Avrupa yolculuğunda başarılar dileyerek, Türkiye’nin şampiyonada iyi dereceler elde edeceğine inandığını dile getirdi.
     Avrupa Karate Şampiyonası’nda takım kata, ferdi kata kumite olarak 35 sporcuyla mücadele edecek olan sporcular, ümit genç, 21 yaş altı, 14-15 yaş grubu ümitler, 16-17 yaş grubu gençler, 18-19-20-21 yaş grubu ve 21 yaş altı kategorilerinde yarışacak.