Kapak kampanyası tüm hızıyla sürüyor

29-06-2011 Engelli oğlu Volkan ile birlikte 4 bin 25 adet plastik kapak toplayan emekli Sıtkı Rakup, kapakları başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya

Kapak kampanyası tüm hızıyla sürüyor

Engelli oğlu Volkan ile birlikte 4 bin 25 adet plastik kapak toplayan emekli Sıtkı Rakup, kapakları başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim etti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından bir süre önce ‘Sen istersen ayaklanırım’ projesi kapsamında başlatılan plastik kapak kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Engelliler Haftasında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın ilk 4 engelli aracı sahiplerine teslim etmesinin ardından, kampanyaya vatandaşların ilgisi daha da arttı. 23 yaşındaki engelli oğlu Volkan ile birlikte binlerce kapak topladığını söyleyen emekli Sıtkı Rakup, “Daha önce topladığımız kapakları sürekli Yunusemre İlköğretim Okulu’na teslim ediyorduk. Okullar kapandıktan sonra topladığımız 4 bin 25 adet kapağı da belediyeye teslim etmek istedik. Toplumdaki her birey engelli adayıdır ve bunu unutmadan bu önemli kampanyaya destek vermeliyiz” dedi.

Duyarlı vatandaş Sıtkı Rakup’u teşekkür eden Başkan yardımcısı Galip Çakmakçı da tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.