Kanlı Nigar’a büyük alkış

18-02-2019 Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, sahneye koyduğu ‘Kanlı Nigar’ oyunu ile izleyicilere renkli bir gece yaşattı. Sahnelediği başarılı oyunlarla seyircisi ile bütünleşen, 19 yıldır sergilediği üstün performansla da Bursa’da yerel tiyatronun öncü

Kanlı Nigar’a büyük alkış

Sahnelediği başarılı oyunlarla seyircisi ile bütünleşen, 19 yıldır sergilediği üstün performansla da Bursa’da yerel tiyatronun öncü temsilcileri arasına giren Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, sezonu ‘Kanlı Nigar’ oyunu ile açtı.

Türk Tiyatrosu’nun mihenk taşlarından Sadık Şendil’in yazdığı, Ziya Kantir’in yönettiği iki perdelik müzikli güldürü oyunu, Yalıntaş Kültür Merkezi’nde izleyici le buluştu.

Yaşamı boyunca erkeklerden çok çekmiş olan ‘Cihan Yandı Kanlı Nigar’ın trajikomik hikâyesinin sahnelendiği oyun, tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı.

Yasemin Uysal Bircan, Arif Aziz, Yılmaz Ödemiş, Yunus Emre Kadıoğlu, Kemal Karaca, Hira Varyeter, Ayşegül Yılmazer Dikel, Sadriye Uslu, Ziya Kantir, Ufuk Tetik, Metin Bulut ve Nejat Balta’nın rol aldığı oyun, içinde sakladığı taşlamalarla kahkaha tufanı estirdi.

2 saatlik oyun onunda ayakta alkışlanan tiyatro ekibine çiçek takdim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, oyuncuları tek tek kutladı.

Tiyatro sahnesini şenlendiren ‘Kanlı Nigar’ oyunu, 2 Mart Cumartesi günü Yalıntaş Kültür Merkezi’nde tekrar izleyiciyle buluşacak.