Kalite Yönetim Sistemi denetlendi

25-02-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 2009 yılında aldığı TSE 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’nin ‘Gözetim Tetkiki’ yapıldı.        Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki; TSE Bursa

Kalite Yönetim Sistemi denetlendi

Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki; TSE Bursa Bölge Müdürlüğü Tetkik ekibinden H.Selçuk Selimoğlu, Erçin Özçelik, Neslihan Yıldız, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Sevgisun Gizli ve Plan Proje Müdürü Kalite Yönetim temsilcisi Ceylan Usul’un katılımıyla gerçekleşen açılış toplantısıyla başladı. Baş tetkik görevlisi H.Selçuk Selimoğlu başkanlığında tetkik planına uygun olarak gerçekleştirilen ‘gözetim tetkiki’ sonunda düzenlenen kapanış toplantısında ise Mustafakemalpaşa Belediyesi’ndeki ‘Kalite Yönetim Sistemi'nin durumu hakkında Başkan Kurtulan’a bilgi verildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Kalite bizim için çok önemli, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmak için buradayız. Vatandaş memnuniyetini sağlamada bu sistemin gerekliliğinin farkındayız. Sistemi destekleyecek olan her türlü eğitimin personele verilmesi için gerekeni yapacağız ve sistem

prosedürlerine göre 6 ayda bir yapılması gereken ‘Yönetimin Gözden Geçirme’ toplantılarını daha sık yapacağız” dedi.

.