Kadınlar Günü’ne özel konser

27-02-2013 Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir konserle kutlayacak. Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Kadınlar Günü bu yıl Mustafakemalpaşa

Kadınlar Günü’ne özel konser

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir konserle kutlayacak. Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Kadınlar Günü bu yıl Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Özgür Eren konseri ile renklenecek. Türk Halk Müziği’nin genç seslerinden Özgür Eren, en güzel türkülerini 8 Mart 2013 Cuma günü saat 19.00’da Adnan Menderes Meydanı’nda vereceği konserde Mustafakemalpaşalılar için seslendirecek. Havanın yağışlı olması durumunda konser Kapalı  Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu özel konsere tüm vatandaşları beklediklerini söyledi.