Kadınlar Günü’nde Özgür Eren coşkusu

11-03-2013 Mart Dünya Kadınlar Günü, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Kadınlar Günü Özel Konseri’ ile kutlandı. Türk Halk Müziği’nin

Kadınlar Günü’nde Özgür Eren coşkusu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Kadınlar Günü Özel Konseri’ ile kutlandı. Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Özgür Eren, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Adnan Menderes Meydanı’nda sahneye çıkan genç sanatçı, şarkı ve türkülerini kadınlar için seslendirirken, performansıyla da dinleyenlerini tam anlamıyla coşturdu. Renkli konserde 2 saate yakın sahne de kalan Özgür Eren, gönülleri fethettiği müzik ziyafetinin sonunda alkış yağmuruna tutuldu. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, konserin ardından sahneye çıkarak sanatçıya ebru tablosu hediye etti. Başkan Sadi Kurtulan, Özgür Eren ve ekibine Mustafakemalpaşalılara yaşattığı güzel konser gecesi için teşekkür ederken; “ Böyle özel bir günde Mustafakemalpaşalı kadınlarımızla birlikte olmanın keyfini yaşadık. Bizler, sahip olduğumuz bütün güzelliklerin altında kadınlarımızın imzasının bulunduğu bir kültürün takipçileriyiz. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getiren Özgür Eren’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.