Kadınlar Günü, Morgül konseri ile renklenecek

05-03-2014 Mart Dünya Kadınlar Günü, Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir konserle kutlanacak. Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Yılmaz Morgül, Kadınlar Günü’nde

Kadınlar Günü, Morgül konseri ile renklenecek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir konserle kutlanacak. Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Yılmaz Morgül, Kadınlar Günü’nde Mustafakemalpaşalı hayranlarıyla buluşacak. Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini seslendirecek olan Morgül, benzersiz bir eğlence yaşatacak. Müzik dolu bir gecenin yaşanacağı konser, 8 Mart 2014 Cumartesi günü saat19.30’da Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşalı kadınları sevilen sanatçının özel konserine beklediklerini söyledi.