İtfaiye Teşkilatı 90. Kuruluş Yılını Kutladı

25-09-2013 Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 90. yıl dönümünü pasta keserek kutladı. Kutlamaya Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  Başkan Yardımcısı Doğan Deniz,  İtfaiye

İtfaiye Teşkilatı 90. Kuruluş Yılını Kutladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 90. yıl dönümünü pasta keserek kutladı. Kutlamaya Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  Başkan Yardımcısı Doğan Deniz,  İtfaiye Müdürü Muktedir Arslan ve itfaiye personeli katıldı. İtfaiye Müdürlüğü personeli ile birlikte pasta kesen Başkan Sadi Kurtulan, toplum hayatında halkın can ve mal güvenliği için çalışan, gece gündüz daima tetikte bekleyen itfaiye personeline gerçekleştirmiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Kurtulan; “ İtfaiye ekiplerimiz, Mustafakemalpaşa halkının her türlü afette yanındadır. Yaşanması muhtemel felaketlere karşı gerek önleyici tedbirler noktasında halkı bilinçlendirmek gerekse karşılaşılan yangın, sel ve benzer afetlerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak konusunda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekdirler. Teşkilatımız bunun için 7 gün 24 saat yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Belediyemizin en önemli hizmet birimlerinden biri olan İtfaiye Müdürlüğü personelimize çalışmalarında başarılar diliyor, teşkilatın 90. yılını kutluyorum” dedi.