İtfaiye Müdürlüğü personeli bir dizi eğitimden geçti

06-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde bir dizi eğitimden geçti.        Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Aralık ayı

İtfaiye Müdürlüğü personeli bir dizi eğitimden geçti

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Aralık ayı içerisinde çeşitli konular hakkında bilgilendirme amaçlı eğitime tabi tutuldu. İtfaiye personeline ilk olarak Sağlık Grup Başkanlığı’ndan Bahri Şahin tarafından ‘ilk yardım’ konusunda eğitim verilirken, Makine Mühendisi Mehmet Dağ tarafından ‘LPG eğitimi’, Ahmet Tetik tarafından ‘Doğalgaz eğitimi’, Yavuz Güçlü tarafından da ‘Asansörden kurtarma eğitimi’ verildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden Ayhan Kurt, itfaiye personeline ‘olay yeri inceleme’ konusunda bilgi verirken, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Eren ise ‘Resmi yazışma kuralları ve halkla iletişim kuralları’nı anlattı. Kimya Mühendisi Zühal Yazıcı, ‘tehlikeli kimyasallar’ konusunda İtfaiye erlerini bilgilendirirken, Aralık ayı içerisindeki son eğitim ise ‘Halkla ilişkiler’ konusunda Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu görevlisi Filiz Eren Bölükbaşı tarafından verildi.
     İtfaiye Müdürlüğü personeline gördüğü tüm eğitimler sonrasında eğitim veren kurum tarafından ‘sertifika’ verildi.

.