İtfaiye Ekiplerimiz Monsanto’da

04-08-2010 İtfaiye Müdürlüğü ilçemizde yer alan Monsanto Gıda ve Tarım Tic.Ltd.Şti.’nin isteği üzerine fabrikada çalışanlarına yönelik yangın ve deprem konulu seminer

İtfaiye Ekiplerimiz Monsanto’da

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ilçemizde yer alan Monsanto Gıda ve Tarım Tic.Ltd.Şti.’nin isteği üzerine fabrikada çalışanlarına yönelik yangın ve deprem konulu seminer düzenledi.

16 Nisan 2009 Perşembe günü saat 10:00’da Monsanto Fabrikasında İtfaiye Müdürlüğü personellerimizden İlhan Kaygısız ve Ünal Aydemir tarafından gerçekleştirilen seminerde; Yangın önlemleri ve yangın anında hareket tarzları, deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılması gerekenler hakkında slayt eşliğinde bilgiler verildi.

Ayrıca fabrika bahçesinde itfaiye ekibimiz tarafından hazırlanan 6 ayrı palette yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Monsato Fabrikası bünyesinde yer alan çalışanlardan oluşan söndürme, kurtarma, koruma ve ilk yardım ekipleri almış oldukları eğitimler doğrultusunda yapılan tatbikata müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerimizce de desteklenen tatbikat gerçeğini aratmadı. Tatbikat sonucunda itfaiye ekibimiz fabrika çalışanlarını oldukça deneyimli buldu.