İtfaiye’den hayat kurtaracak eğitim

11-07-2013 Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından SEK SÜT Fabrikası çalışanlarına yönelik yangın ve deprem konulu eğitim semineri düzenlendi. İtfaiye Müdürlüğü personelleri İlhan Kaygısız,

İtfaiye’den hayat kurtaracak eğitim

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından SEK SÜT Fabrikası çalışanlarına yönelik yangın ve deprem konulu eğitim semineri düzenlendi. İtfaiye Müdürlüğü personelleri İlhan Kaygısız, A. Fatih Yardım ve Bayram Dündar’ın katıldığı eğitimde fabrikanın 55 çalışanına 3 saat boyunca yangın, deprem, doğal afetler ve korunma yöntemleri anlatıldı. Fabrikada çıkabilecek yangınlara karşı; müdahale, kurtarma, koruma ve ilkyardım ekiplerinin mutlaka oluşturulması gerektiğine dikkat çekilen eğitimde ayrıca ikaz alarm işaretleri ile KBRN ( Kimyasal-Biyolojik-Radyoaktif-Nükleer) hakkında da bilgiler verilerek, bunlara karşı gizlenme, karartma ve toplanma konuları anlatıldı. Eğitim seminerlerinin ardından fabrika çalışanlarının da katıldığı yangın tatbikatı yapıldı.