Geri Dön

İŞKUR Meslek Edindirme Kursiyerleri Belirlendi

17-08-2009 Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR) Bursa İl Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Protokolü

İŞKUR Meslek Edindirme Kursiyerleri Belirlendi

17-08-2009 Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR) Bursa İl Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Protokolü

Belediyemiz, Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR) Bursa İl Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Protokolü ile altı farklı meslekte açılacak olan meslek edindirme kurslarına katılacak kursiyerler belli oldu.

 

14 Ağustos 2009 Cuma günü saat 10:00’da Mustafakemalpaşa Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Meslek Lisesi Müdür Vekili İbrahim Gökkurt, Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Melih Özbek, Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ferudun Omay, Belediye Plan ve Proje Müdürü Necmettin Sarısaraç, Strateji Geliştirme Birim Sorumlusu Ceylan Usul, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Eyyüp Kuzucu, Hizmet Masaları Birim Sorumlusu Erol Pektez ve kursiyerler yer aldı. Kura çekimi öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ İŞKUR ve ilçemiz meslek okullarıyla birlikte ortaklaşa hazırladığımız meslek edindirme kursları kura çekimini bugün burada gerçekleştiriyoruz. Kurada ismi çıkanlar sevinecektir ancak bu kurslara katılma hakkı kazanamayanlar üzülmesin. Belediye olarak ilçemizdeki istihdamın korunması, artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi ile işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak üzere bu tür çalışmalarımızı hızlandırma çabasındayız.

 

Bu vesile ile bugün başlattığımız bu kurslarımız önümüzdeki dönemlerde de başka gruplar için devam edecek. Bu nedenle buradan kursu kazanamayarak ayrılacak olanlar için tekrar üzülmeyin diyor ve kazanan vatandaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Gerçekleştirilen kura çekimi sonucu açılacak olan aşçılık kursuna 24, web tasarımı kursuna 48, bilgisayarlı muhasebe kursuna 24, kasiyer kursuna 20, hasta ve yaşlı bakımı kursuna 60, bilgisayar işletmenliği kursuna ise 24 kişi hak kazandı.

Listeler aşağıdaki linklerdedir.

Web Tasarım 2.Grup

Web Tasarım 1.Grup

Kasiyerlik

Hasta ve Yaşlı Bakımı 3.Grup

Hasta ve Yaşlı Bakımı 2.Grup

Hasta ve Yaşlı Bakımı 1.Grup

Bilgisayarlı Muhasebe

Bilgisayar İşletmenlik

AŞÇILIK