İŞKUR işçileri işbaşı yaptı

01-06-2010 Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Mustafakemalpaşa Belediyesi’nce işe alınan 20 kişi ‘işbaşı’ yaptı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin İŞKUR ile yaptığı anlaşma gereği Toplum

İŞKUR işçileri işbaşı yaptı

İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Mustafakemalpaşa Belediyesi’nce işe alınan 20 kişi ‘işbaşı’ yaptı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin İŞKUR ile yaptığı anlaşma gereği Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde 3 ay geçici süre ile işe aldığı 20 kişi, işbaşı yaptı. Ağaçlandırma ve Belediye işlerinde çalışacak olan 20 işçiye 3 ay boyunca hangi işlerde çalışacakları ve neler yapacakları anlatıldı. İşçilerin ilk günlerinde oldukça heyecanlı ve sevinçli oldukları gözlendi.