İşitme Engelliler Milli Takım Şampiyonu Serkan Sağır Belediyespor’da

25-08-2009 - Toulouse kentinde düzenlenen 13.Dünya İşitme Engelliler Mücadele Sporları TAEKWONDO Şampiyonası’nda 68 kg.da Şampiyon olan Serkan Sağır, Mustafakemalpaşa Belediyespor’da. 25 Ağustos

İşitme Engelliler Milli Takım Şampiyonu Serkan Sağır Belediyespor’da

Fransa - Toulouse kentinde düzenlenen 13.Dünya İşitme Engelliler Mücadele Sporları TAEKWONDO Şampiyonası’nda 68 kg.da Şampiyon olan Serkan Sağır, Mustafakemalpaşa Belediyespor’da.

25 Ağustos 2009 Salı günü saat 14:0’te düzenlenen basın toplantısında bir araya gelen Tekwando Şampiyonu Serkan Sağır ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan arasında imzalanan sözleşmeyle Serkan Sağır Mustafakemalpaşa Belediyespor’a transfer oldu. Konu hakkında yapılan basın toplantısına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Türkiye Tekvando Federasyonu Organize Kurul Üyesi ve aynı zamanda Serkan Sağır’ın Hocası Turgay Aydın, Sponsor Muharrem Şenocak, Milli sporcu Sertaç Sağır katıldı.

Bursa’da ikamet eden ve aslen Malatya’lı olan sağır, katıldığı 13.Dünya İşitme Engelliler Mücadele sporları TAEKWONDO Şampiyonasında, İşitme Engelliler Taekwando Milli Takımı olarak 19 ülke arasında zorlu ve moral bozukluğu içerisinde geçen müsabakalarda şampiyon olduklarını dile getirdi. Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hizmetli olarak çalışan Serkan Sağır’a Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan sahip çıktı. Üstün başarıları ve aldığı dereceleri olmasına rağmen herhangi bir kulüp bulamayan sağır, bundan sonraki karşılaşmalarında Mustafakemalpaşa Belediyespor forması giyecek.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Sadi Kurtulan “ Türkiye’de ilk kez kurulan İşitme Engelliler Milli Takımın’da forma giyerek şampiyon olan Serkan Sağır, herkese nasip olmayacak bir başarı elde etmiştir. Gençlerimizin yolunu açmak, onlara destek olmak hepimizin görevidir. Aldığı başarılar çerçevesinde herhangi bir kulüpte yar almaması bizleri İçin üzücü bir durum. Bu sebeple Serkan Sağır bugün yaptığımız anlaşmayla bundan sonra Mustafakemalpaşa Belediyespor’da forma giymeye başlayacak. 1 Eylül 2009’da ülkemizi temsilen Tayvan Olimpiyatları’na katılarak ülkemiz ve ilçemizin adını duyurmaya devam edecek. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.