İş-Kur İşçi Kuraları Belirlendi

09-10-2009 Yararına Çalışma Programı kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde geçici olarak çalışacak 20 işçi kurayla belirlendi. 08 Ekim 2009 Perşembe

İş-Kur İşçi Kuraları Belirlendi

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde geçici olarak çalışacak 20 işçi kurayla belirlendi.

08 Ekim 2009 Perşembe günü Belediye Düğün Salonu’nda Mustafakemalpaşa 1. Noter huzurunda gerçekleştirilen kuraya; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve İş-Kur Yetkilisi Sibel Zengin katıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “İş, aş herkesin en büyük derdi ancak bunu çözmek ve projeler üretmek hepimizin görevidir. İş-Kur ortaklığı ile toplum yararına gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarımız ilçemizde daha büyük bir şekilde devam edecek. Bugün burada seçeceğimiz 20 kişinin dışarısında kalanlarda üzülmesin, önümüzdeki ay 100 kişilik çalışma programımız daha var. Şimdiden belediyemize başvurularınızı yapabilirsiniz. Hepinize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

20 kişilik kadro için toplam 269 kişinin müracaat ettiği Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde işçi adayları büyük heyecan yaşadı. İlk kura salonda yer alan küçük bir çocuk tarafından gerçekleştirilirken, diğer 19 kişi Mustafakemalpaşa 1. Noter Baş Katibi Güler Akgöz tarafından belirlendi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen park ve fidanlık düzenleme, ağaçlandırma ve çeşitli çevre düzenleme görevlerinde bulunacak olan 20 kişi 12 Ekim 2009 Pazartesi günü işe başlamak suretiyle, 09 Nisan 2009 tarihine kadar 5 ay 29 gün iş başı yapacak.

1.Noter Huzurunda Gerçekleştirilen Kura Sonucu Belirlenen Adayların İsimleri Şöyle; 1- Eyüp Üye 2- Hakkı Candan 3- Sevim Türken 4- Necati Durgut 5- Fatma Şahin 6- Serdar Dilek 7- Nuri Uygun 8- Mehmet Doğan 9- Erdinç Deniz 10- Tufan Erbay 11- Behlül Bahar 12- Aytaç Selvitop 13- Erdoğan Yavuz 14- Recep Çetin 15- Metin Erdem 16- İrfan Çakır 17- Erdal Arslan 18- Volkan Karadağ 19- Yahya Türkmen 20- Ali Aras