İmzalar atıldı, köprüler yenileniyor

13-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından onarım ve tadilatı yapılacak olan iki köprünün ihale sözleşmesi, Başkan Sadi Kurtulan ve yüklenici firma tarafından imzalandı.

İmzalar atıldı, köprüler yenileniyor

Orta Mahalle Eski Bursa Caddesi ve Atariye Mahallesi 18 Mart Caddesi üzerinde bulunan köprülerin yenilenmesi için düğmeye basıldı.
     Yüklenici firma Cenk Şerif Tepe Müh. İnş. Tah. İşl. İle Belediye arasında sözleşme imzalandı.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Fen İşleri Müdürü Kadir Gökçe’nin de katıldığı törende, sözleşmeye yüklenici firma adına Müteahhit Cenk Şerif Tepe imza attı.
     Yüklenici firmaya yerin bugün teslim edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’da sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlanması hedefiyle bu eski köprülerin düzenlemesi için projemizi yaptık, çalışmalarımızı başlattık. Bu bölgelerdeki ulaşımın kısa sürede rahat bir nefes alabilmesi için işin biran önce başlamasını istiyoruz. Orta Mahalle Eski Bursa Caddesi üzerindeki köprü 29,4 x 7,5, Atariye Mahallesi 18 Mart Caddesi üzerindeki köprü ise 35 x 1060 ebadında olacak. İşin bitiş süresi 90 gündür. Her gün yüzlerce öğrencimizin ve vatandaşımızın okullarına, evlerine ulaşımını sağlayan bu geçiş noktalarının yenilenmesinin ardından hem bu bölgeler güvenli bir ulaşıma kavuşacak hem de şehir içi trafik rahatlayacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Bu arada, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki köprünün ihale bedelinin 119 bin TL olduğunu da sözlerine ekledi.