Geri Dön

İlçe protokolü bayramlaştı

10-11-2011 Kurban Bayramı protokol bayramlaşma töreni Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.     Bayramlaşma törenine; Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, İlçe Kaymakamı Kazım

İlçe protokolü bayramlaştı

10-11-2011 Kurban Bayramı protokol bayramlaşma töreni Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.     Bayramlaşma törenine; Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, İlçe Kaymakamı Kazım

    Kurban Bayramı protokol bayramlaşma töreni Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
    Bayramlaşma törenine; Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Emniyet Müdürü Kemalettin Akbaba, Garnizon Komutanlığını temsilen Jandarma Başçavuş Serdar Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Amir ve personelleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Kurum Kuruluş yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.
    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmasında “ Kurban ve bayram kültürümüzün iki temel kavramıdır. Bayramları bayram yapan halkın davranışlarını gözden geçirdiği günlerdir. Kültürlerini hatırlama zamanıdır, kültürlerin buluştuğu zamandır. Bayram ferahtır, bayram yapmak isteyen insanlara uzanan eldir. Bayramın insanlığa güzellikler getirmesi dileğiyle, bayramınızı kutlar, saygılar sunarım” dedi. İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut yaptığı kısa konuşmasında tüm ilçe halkının bayramını kutladı. Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ise “ Bayram annelerin, babaların, çocukların, amcaların, dayıların, komşuların buluştuğu, kardeşlik duygularının pekiştiği, yoksulların, fakirlerin hatırlandığı bir gündür. Bugün sofralarımızı, kollarımızı, kapılarımızı açalım. Her gününüzün bayram olması dileğiyle, bayramın İslam âlemine, memleketimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Bayramınız kutlu ve mutlu olsun” ifadelerinde bulundu.
    Bayramlaşma töreni yapılan konuşmaların ardından baklava tatlısı ikramı ile sona erdi. Daha sonra protokol Devlet Hastanesi, Polis Lokali, İlçe Jandarma Komutanlığı ve cezaevine bayram ziyaretinde bulundu. Gece ise şehit ailelerinin evlerine yapılan ziyaretle bayramlaşma sona erdi.
 
.
.