İlçe Mezarlığı Düzenleme Çalışmaları Başladı

10-11-2009 Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz Adile Mezarlığında düzenleme çalışmaları başlatıldı. Mezarlık içerisinde yıpranmış ve tahrip olan yollar yapılan parke çalışmaları ile

İlçe Mezarlığı Düzenleme Çalışmaları Başladı

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz Adile Mezarlığında düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Mezarlık içerisinde yıpranmış ve tahrip olan yollar yapılan parke çalışmaları ile yenileniyor. İlçe halkının mezarlık ziyaretlerini önemli ölçüde rahatlatacak olan parke yol çalışmaları, çamur ve batağa girilmeden kolaylıkla mezarlarının başına ulaşabilmelerini sağlayacak.

Aynı zamanda mezarlık etrafında yer alan duvarlarda da yapılacak düzenlemelerle ilçemiz Adile Mezarlığı daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturulacak.