İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti

18-02-2010 İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Nilüfer

İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, Özel Kültür Okulları Genel Koordinatörü Zafer Bulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Atış, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret eti. Ziyarette; Başkan Yardımcısı Mustafa Eren de bulundu.

İhtiyaç duyulduğunda her zaman yardıma hazır olduklarını ve yapılacak olan projelere katkı koymak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İl Müdürü Gülsar, Başkan Kurtulan’a başarılar diledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlere verdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sürekli yanımızda olacağınızı biliyoruz” dedi.