İl Jandarma Alay Komutanı’ndan Başkan Kurtulan’a ziyaret

21-03-2012 Bursa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Vedat Çolak, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.      Bursa İl Jandarma Komutanlığı

İl Jandarma Alay Komutanı’ndan Başkan Kurtulan’a ziyaret

Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanmasının ardından ilçe ziyaretleri gerçekleştiren Albay Vedat Çolak, bu kapsamda Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
     Mustafakemalpaşa Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağlar Özdemir’in de katıldığı ziyarette belediye çalışmalarına ilişkin Albay Çolak’a bilgiler veren Başkan Sadi Kurtulan, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Mustafakemalpaşa’nın geleceğine ilişkin projelerini anlattı.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurtulan, gösterdiği nezaketten dolayı Bursa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Vedat Çolak’a teşekkür ederek; “Alay Komutanımıza çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Bursa ve ilçeleri için yararlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Bu konuda biz de belediye olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.
     Bursa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Vedat Çolak ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a plaket ve saat hediye ederek; “ Göreve başlarken Sayın Belediye Başkanımız bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memnuniyetini ifade etti. Bundan dolayı bugün kendisine iade-i ziyarette bulundum. Belediye Başkanımıza Mustafakemalpaşa’ya yaptığı hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

.