İl Emniyet Müdürü Yıldız'dan nezaket ziyareti

04-11-2015 Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelerek bir dizi incelemelerde bulunan

İl Emniyet Müdürü Yıldız'dan nezaket ziyareti

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelerek bir dizi incelemelerde bulunan Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile görüştü. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurtulan ile bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Yıldız, belediyenin projeleri hakkında bilgiler aldı. Mustafakemalpaşa’nın daha güvenli ve huzurlu bir kent olması için atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, emniyet mensuplarına her zaman şükran borçlu olduklarını dile getirdi. Mustafakemalpaşa'ya MOBESE güvenlik sistemi kurmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Kurtulan; " Bütün kamu kurumları ile birlikte yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın güvenliğini, sağlığını ve mutluluğunu amaçlıyoruz. Emniyet Teşkilatı da bu konuda Mustafakemalpaşa’ya çok güzel hizmetler vermektedir. Bu hizmetlerin kalitesinin arttırılması noktasında el birliği ile gerekli adımları atacağız. Bursa Emniyet Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız'da huzur ve asayişin sağlanması noktasında MOBESE sisteminin bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu konuda atılacak adımlara destek olacaklarını kaydetti.