İl Emniyet Müdürü Kahya’dan nezaket ziyareti

16-01-2013 Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelerek bir dizi incelemelerde

İl Emniyet Müdürü Kahya’dan nezaket ziyareti

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelerek bir dizi incelemelerde bulunan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la bir araya geldi. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Kahya, Başkan Kurtulan’la bir süre sohbet ederek, belediyenin projeleri hakkında bilgiler aldı.   MOBESE güvenliği geliyor   Mustafakemalpaşa’nın daha güvenli ve huzurlu bir kent olması için atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, MOBESE güvenliğini Mustafakemalpaşa’da yaygınlaştıracaklarını söyledi. Kahya; “ Bursa’ya tayin olduğumuz günden bu yana Mustafakemalpaşa’ya özel bir ziyaret yapamamıştık. Hem bunu gidermek hem de ilçenin güvenliğini gözlemlemek adına bu ziyaret programını gerçekleştirdik. Belediye Başkanımızla birlikte kolektif çalışarak Mustafakemalpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızın huzurunu sağlayacak çalışmaların değerlendirmesini yaptık. En kısa zamanda MOBESE kameralarını Mustafakemalpaşa’ya kuracağız. MOBESE alt yapısı belediye tarafından kurulacağı için trafik cezalarının %30’u belediyeye aktarılıyor. Mustafakemalpaşalıların daha güvenli ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri için birlikte hareket edeceğiz. Belediye Başkanımıza bu konuda bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   ‘Hedefimiz vatandaşın mutluluğu’   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da emniyet mensuplarına her zaman şükran borçlu olduklarını belirterek; “ Bütün kamu kurumları ile birlikte yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın güvenliğini, sağlığını ve mutluluğunu amaçlıyoruz. Emniyet Teşkilatı’da bu konuda Mustafakemalpaşa’ya çok güzel hizmetler vermektedir. Bu hizmetlerin kalitesinin arttırılması noktasında el birliği ile gerekli adımları atacağız. Bursa Emniyet Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret anısına Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya ebru sanatı ile yapılmış bir tablo hediye eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  son olarak birlikte Mustafakemalpaşa Fotoğraf Sergisi’ni gezdi.