Hurda araçlar temizleniyor

18-03-2010 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarında terk edilen ‘hurda araçları’ Belediye Garajı’na çekerek, çevre kirliliğini ortadan kaldırıyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi mahalle aralarında

Hurda araçlar temizleniyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarında terk edilen ‘hurda araçları’ Belediye Garajı’na çekerek, çevre kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi mahalle aralarında terk edilen araçları Belediye Garajı’na çekerek, çevre kirliliğini ortadan kaldırıyor. Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, mahalle aralarında terk edilmiş halde bırakılan eski araçların çok kirli bir görüntü oluşturduğunu, zamanla mahallerde oyun oynayan çocuklar içinde tehlike arz ettiğini belirttiler. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için tespit edilen bu tür araçların Belediye Garajı’na çekildiğini belirten Zabıta Müdürlüğü, mahallelerinde böyle terk edilmiş araç bulunanların 153 numaralı telefon hattından ihbarda bulunmalarını istedi.