Hükümet Konağı hızla yükseliyor

03-12-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni Hükümet Konağı'nın 2016 yılının son aylarında tamamlanacağını söyledi. Başkan Sadi Kurtulan, Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve

Hükümet Konağı hızla yükseliyor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni Hükümet Konağı'nın 2016 yılının son aylarında tamamlanacağını söyledi. Başkan Sadi Kurtulan, Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı kontrolünde yaptırılan Mustafakemalpaşa Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Atak-Öztekin İnşaat iş ortaklığınca yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkilisi Yakup Karakaş'tan bilgiler alan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, son durumunu yerinde incelediği inşaatın tamamlanmasının ardından Mustafakemalpaşa'nın her yönden ergonomik bir kamu binasına kavuşacağını belirtti.   'Dev yatırımlar sürecek'   Hükümet Konağı için Haziran ayında başlayan çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Başkan Kurtulan; " Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı ve SGK'nın yeni binalarında hizmete başladığı Mustafakemalpaşa, merkezi hükümetimizin desteği ile dev kamu yatırımlarına kavuşmaya devam ediyor. Kamu binaları her yönden yenilenerek, vatandaşımızın hizmetine sunuluyor. Mustafakemalpaşa'ya uzun yıllar içinde bulundurduğu diğer kurumlarıyla hizmet veren Hükümet Konağı da tekrar yerinde yükseliyor. Bu yeni kompleks, 11 bin m2'lik alanı, 30 araçlık otoparkıyla yaklaşık 9 milyon TL'ye mal olacak. 600 iş gününde bitirilmesi planlanan yatırımın 2016 yılının son aylarında tamamlanmasını bekliyoruz" dedi. Başkan Kurtulan, vatandaşa tek yerden hizmetin sağlanmasının hedeflendiği 5 katlı yeni Hükümet Konağı'nda; Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın bulunacağını dile getirdi.