HKMO Bursa Şubesi’nden Başkan Kurtulan’a Ziyaret

02-02-2010 ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ufuk Ay, yönetim kurulu üyeleri ve Demokrat Harita Mühendisleri Grubu, Belediye Başkanı Sadi

HKMO Bursa Şubesi’nden Başkan Kurtulan’a Ziyaret

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ufuk Ay, yönetim kurulu üyeleri ve Demokrat Harita Mühendisleri Grubu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Demokrat Harita Mühendisleri Grubu olarak 13-14 Şubat tarihlerinde yapılacak olan oda seçimlerine hazırlandıklarını ve bu çerçevede üyeleri ziyaret ettiklerini belirten oda başkanı Ufuk Ay; “ Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a da bu amaçla ziyarette bulunduk” dedi. Yeni dönemde çok sayıda etkinlik planladıklarını da belirten Ay “ Üyelerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerini sağlamak için mesleki birikimlerini toplum yararına kullanmalarının zeminini oluşturacak faaliyetler gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda seçimlerinde Ufuk Ay ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.