‘Hizmet sürecek Mustafakemalpaşa büyüyecek’

07-03-2014 Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Sadi Kurtulan, beş yıldır yaşanan değişim dönüşümün yeni dönemde yeni hizmetlerle süreceğini,

‘Hizmet sürecek Mustafakemalpaşa büyüyecek’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Sadi Kurtulan, beş yıldır yaşanan değişim dönüşümün yeni dönemde yeni hizmetlerle süreceğini, Bursa Büyük Şehir Belediyesi ile birlikte çalışarak güzellikleri artıracaklarını söyledi. Başkan Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da katıldığı seçim gezileri kapsamında Mustafakemalpaşa’daki sivil toplum teşkilatlarını ziyaret etti. Gaziler Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Ticaret Borsası’na yapılan ziyaretlerde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yerel yönetimlerin 30 Mart’ın ardından daha da güçleneceğini, bununla birlikte yatırımların artacağını dile getirdi.     ‘Hizmet için vekâlet istiyoruz’   Başkan Kurtulan; “ STK’lar demokrasimizin mihenk taşı. Kolektif çalışmanın aracı. Göreve geldiğimiz günden beri bu anlayışla hareket ederek Mustafakemalpaşa’daki sivil toplum teşkilatlarının duyarlılıklarına hassasiyet gösterdik. İnsanlarımızın mutluluğunu sağlayacak adımları, hizmetleri STK’ların da görüşünü alarak hayata geçirmeye çalıştık. Şimdi önümüzde sandık var. 5 yıldır Mustafakemalpaşa’ya yapılan hizmetler ortadadır. Tekrar milletimizden vekâlet almak için yeni projelerimizle yola çıktık. Yeni dönemde artık Bursa Büyük Şehir Belediyesi ‘de Mustafakemalpaşa’daki sosyal, kültürel, ekonomik yatırımlara öncülük edecek. Milletimiz hizmet ve kalkınma istiyor. Bu konuda STK’lara büyük görev düşüyor. En uzaktaki mahallemiz de hak ettiği hizmeti alacak. Hizmetin sürmesi, Mustafakemalpaşa’nın büyümesi için herkese elimizi uzatıyoruz” dedi.   ‘Büyük Şehir Yasası önemli bir kazanç’   AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’da Büyük Şehir Yasası’nın Bursa ilçeleri için büyük bir kazanç olduğunu belirterek; “ Artık Gemlik hangi hizmeti alıyorsa Mustafakemalpaşa’da o hizmeti alacak. Kırsal kalkınma hamleleri, istihdam yatırımları bu dönemde hayat bulacak. Kadrolarımız millete hizmet etmek için gece-gündüz çalışıyor. Güçlü Türkiye için her geçen gün daha hızlı yol alıyoruz. Mustafakemalpaşa’nın da hizmet yolunda bize vekâlet vermesini istiyoruz. Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a güveniyor ve destekliyoruz. Başarılı çalışmalarının devamı 30 Mart’ın ardından daha da artacaktır” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve beraberindeki heyet, ziyaretler kapsamında esnafları da gezerek, Dere Mahalle’de yapılan TOKİ konutlarında incelememelerde bulundu.