Hizmet-İş’le sözleşme imzalandı

12-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Hizmet-İş arasında sendika üyesi işçileri kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.        Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde çalışan sendika üyesi işçileri

Hizmet-İş’le sözleşme imzalandı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde çalışan sendika üyesi işçileri yakından ilgilendiren sözleşme, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Hizmet-İş Bursa Şube Başkanı Yaşar Yel tarafından imzalandı.

Belediye binasında yapılan törene Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan yardımcıları Ayhan Dadak ve Sevgisun Gizli, Yazı İşleri Müdürü Erol Pektez, İnsan Kaynakları Müdür Vekili Çiğdem Eğribaş, Hizmet-İş Bursa Şube Başkanı Yaşar Yel, Şube Genel Sekreteri Arif Kelebek, Şube Denetleme Kurulu Üyesi Muhsin Tetik ve Sendika işyeri temsilcisi Necip Demir katıldı.

Yapılan anlaşmaya göre; Belediyede çalışan memur memurlara verilen zammın işçilere de aynı oranda yansıtılacağı ve sosyal haklarda yüzde 15’lere varan artışlar sağlandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını dilerken, Hizmet İş Bursa Şube Başkanı Yaşar Yel de Başkan Kurtulan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

.