Hizmet içi eğitimler başladı

11-10-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, hizmet içi eğitimlere başladı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde belediye personeline “ Halkla İlişkiler,

Hizmet içi eğitimler başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, hizmet içi eğitimlere başladı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde belediye personeline “ Halkla İlişkiler, Müşteri İlişkileri, İletişim, Diksiyon, TKY ( ISO 9001-2008 KYS), TKY Temel Eğitim (ISO 9001-2008 KYS)konu başlıkları hakkında bilgiler sunulacak.
     Personelin verimliliğini ve motivasyonunu arttırmak amacıyla yapılan ve 12 gün sürecek olan hizmet içi eğitimleri, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlileri Hande Arıkan, Nilgün Özel ve Plan Proje Müdür Vekili Ceylan Usul tarafından verilecek.
Halkla ilişkilerin önemi anlatıldı
     Belediye personelinin hizmet konusunda daha verimli olabilmesi için yapılan hizmet içi eğitim toplantısının ilki olan “ Halkla İlişkiler ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitimi Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Değerli arkadaşlar, ister kadrolu, ister sözleşmeli, ister şirket ve İşkur adına çalışın, benim nazarımda hiçbir farkınız yoktur. Benim yanımda hepiniz aynısınız. Benim için önemli olan, sahada çalışan, yüreğini ortaya koyup, işini en iyi şekilde yapan kişidir.” dedi. Daha sonra Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hande Arıkan hazırladığı sunumlar ile “Halkla İlişkiler”, “Belediyelerde Halkla İlişkilerin Önemi”, “Halkla İlişkilerin Amacı” gibi konu başlıklarında belediye personelini bilgilendirdi.

.