Hizmet içi eğitim seminerleri sürüyor

04-02-2013 Belediyesi, ilgili personele yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hizmet odaklı verimliği artırmak

Hizmet içi eğitim seminerleri sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilgili personele yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hizmet odaklı verimliği artırmak amacıyla belediye personeline eğitim semineri düzenlendi. Uzman eğitimcilerin verdiği seminere, Mustafakemalpaşa Belediye personeli dışında belde belediyeleri personeli de yoğun ilgi gösterdi. 3 gün süren eğitimde, ‘5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 5393 Sayılı Belediye Kanununun Mali Hükümleri ile Kamu İhale Mevzuatı’ anlatıldı.