Hizmet Binası’na kazma vuruluyor

17-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet binası ihale sözleşmesi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve yüklenici firmalar tarafından imzalandı.         Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet binası için geri

Hizmet Binası’na kazma vuruluyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet binası için geri sayım başladı. Yüklenici firmalar Danış Yapı Madencilik Nakliye Petrol Gıda Oto Tamir ve Yedek Parça San.Tic.Ltd.Şti ve İpek İnşaat Mlz. San. Ve Tic.A.Ş. ile Belediye arasında sözleşme imzalandı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Sevgisun Gizli’nin de katıldığı törende sözleşmeye Danış Yapı adına Koordinatör Cihan Özme, İpek İnşaat adına da Koordinatör Mimar Ufuk Yapıcı imza attı.
      Yüklenici firmalara 5 gün içerisinde yerin teslim edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Biz biran önce işin başlamasını istiyoruz. Bu nedenle inşaatın yapılacağı alanda bulunan otopark işletmecisine, burasını kullanan belde ve köy arabalarına gerekli tebligatları yaptık. Kendilerine yeni bir yer gösterildikten sonra hemen hizmet binası için kazmayı vuracağız. İnşaatın kazı çalışması 20 Eylül pazartesi günü başlayacak ve en kısa zamanda da temel atma törenimizi gerçekleştireceğiz. İşin bitiş süresi 180 gündür. 6 ay sonra belediyemiz hizmet binası bize teslim edilecek. Hepimize hayırlı olsun. İlçemize, belediyemize yakışan bir hizmet binası ve kent meydanı olacak” diye konuştu.
      Bu arada, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Hizmet Binası’nın ihale bedelinin 3.583.000.00 TL olduğunu da sözlerine ekledi.