Hizmet binaları kaliteye kavuştu

18-03-2014 Belediyesi tarafından hizmet binalarının modernize edilmesi projesi kapsamında yapılan çalışmalar tamamlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü,

Hizmet binaları kaliteye kavuştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hizmet binalarının modernize edilmesi projesi kapsamında yapılan çalışmalar tamamlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Yerel Gündem-21 Genel Sekreterlik Birimi, yeni hizmet binalarına taşındı. Fevzi Dede Mahallesi’ndeki 20 bin m2 alanda kurulan hizmet birimleri kompleksinin açılışına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Mustafa Eren ve Doğan Deniz, birim müdürleri ile birlikte belediye personeli katıldı. Yıllardır farklı bölgelerde bulunan belediye hizmetlerinin tek bir şantiyede toplandığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, daha iyi koşullarda hizmet kapasitesine kavuşulduğunu belirtti. Başkan Kurtulan; “  Vatandaşlarımızın hizmet memnuniyetini sağlamak zorundayız. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz diğer belediye hizmetlerine paralel olarak belediye hizmet birimlerimizi de yeniledik. Yıllardan beri kısıtlı fiziki mekânlarda görev yapan birimlerimiz, bundan böyle yeni binalarda vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edecekler. Şantiye binasında çeşitli müdürlükler, oto park, araç bakım ve onarım atölyeleri, depo gibi bölümler yer alıyor. Yeni dönemde Mustafakemalpaşa’nın mahalle sayısı artacak, hizmet potansiyeli büyüyecek. Can güvenliğine dikkat edip, koordineli bir şekilde çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Bu güzel hizmet tesislerinin Mustafakemalpaşa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Sadi Kurtulan, açılışın ardından verilen ikramda belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.