Hırvatistan ile dostluk köprüsü

14-01-2011 Mustafakemalpaşa’ya gelen Hırvatistan Başimamı ile Prof. İbrahim Veyseloviç, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.      Kaymakam Kazım Karabulut ile görüşen konuklar, daha

Hırvatistan ile dostluk köprüsü

Kaymakam Kazım Karabulut ile görüşen konuklar, daha sonra Öğretmenevi’nde yenilen öğle yemeğinde Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak, İl milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Müdür Yardımcısı Recai Albay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan ile bir araya geldi. Görüşmelerde karşılıklı fikir alış-verişinde bulunulurken, bu dostluk köprüsünün önümüzdeki dönemde ekonomik alana da yayılması görüşünde birleşildi.
     Kaymakam Kazım Karabulut ve Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak konuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

.