HEM’den Başkan Kurtulan’a teşekkür ziyareti

15-06-2012 Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü idarecileri ve eğitmenleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a, HEM kurslarına verdiği desteklerden dolayı

HEM’den Başkan Kurtulan’a teşekkür ziyareti

Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü idarecileri ve eğitmenleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a, HEM kurslarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev, Müdür Yardımcısı Şenol Akman, eğitmenler Mehtap Deniz, Zehra Talay ve Gülşen Sözer katıldı.

Ziyarette konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev, yılbaşından bu yana merkez tarafından düzenlenen çeşitli kurslara destek veren ve yılsonu sergisine katkılar sağlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirten Başkan Kurtulan ise Halk Eğitim Merkezi’nin vatandaşların eğitimine ve yeni beceriler kazanmasına olanak sağlayan çok değerli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, bugüne kadar merkeze verilen desteklerin bundan sonra da aratarak devam edeceğini kaydetti.

Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri de ziyarette Başkan Sadi Kurtulan’a kursiyerler tarafından hazırlanan el yapımı servis tepsisi hediye edildi.

.