Geri Dön

Havacılık ve Turizm Festivali’ne büyük ilgi

22-06-2011 Mustafakemalpaşa 2. Havacılık ve Turizm Festivali büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Festivalin açılışı Adnan Menderes Meydanı’nda yapılırken, kapanış ve ödül töreni

Havacılık ve Turizm Festivali’ne büyük ilgi

22-06-2011 Mustafakemalpaşa 2. Havacılık ve Turizm Festivali büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Festivalin açılışı Adnan Menderes Meydanı’nda yapılırken, kapanış ve ödül töreni

    Mustafakemalpaşa 2. Havacılık ve Turizm Festivali büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Festivalin açılışı Adnan Menderes Meydanı’nda yapılırken, kapanış ve ödül töreni ise Çördük Köyü’ndeki iniş alanında gerçekleştirildi.

 

    Mustafakemalpaşa 2. Havacılık ve Turizm Festivali bu yılda büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirildi. Adnan Menderes Kent Meydanı’nda yapılan açılış törenine; Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanı Halim Çapkın ve Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    E&E Show sunucusu Erhan Erşener’in sunumu ile yapılan gece, mehter Takımı’nın nefis bir gösterisi ile başlarken, Mustafakemalpaşa Halk oyunları ekibinin oyunları da meydanı dolduran vatandaşları coşturdu.

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz festivalin açılışını bu güzel meydanımızda yapmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Tüm halkımızı da yarışları izlemeye bekliyoruz” dedi.

    Kaymakam Kazım Karabulut da yaptığı kısa konuşmada, “Bugün burada Türkiye’nin her yerinden uçmaya gönül vermiş yarı ve tam profesyonel yaklaşık 120 paraşütçü var ve bunların 30’u hedefe inme yarışması için, 90’ı ise serbest uçuş yapacak. Beklentilerimizin üzerinde bir katılımla ilçemizin adını duyurmayı başardığımıza inanıyorum. Hedefimiz bu festivali geleneksel hale getirerek her yıl bu heyecanı yaşamak ve ilçemizin adını duyurmak” diye konuştu

    Konuşmaların ardından festivale destek verenlere Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli tarafından plaket verildi.

    Türkiye’nin dört bir yanından paraşütçülerin katıldığı ve 2 gün süren festival büyük bir ilgi görürken, paraşütseverler daha şimdiden önümüzdeki yıl aynı festivalde buluşmak üzere sözleştiler.

.

.

.