‘Hamsi Köy de Şenlik Var’dan kahkaha tufanı

02-05-2014 Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin organizasyonuyla sahnelenen ‘Hamsi Köy de Şenlik Var-4’ adlı tiyatro oyunu izleyicileri kahkahaya boğdu. Yerel tiyatrocuların ustaca sergilediği

‘Hamsi Köy de Şenlik Var’dan kahkaha tufanı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin organizasyonuyla sahnelenen ‘Hamsi Köy de Şenlik Var-4’ adlı tiyatro oyunu izleyicileri kahkahaya boğdu. Yerel tiyatrocuların ustaca sergilediği oyun, Belediye Düğün Salonu’nda seyirciyle buluştu. Halil Bulut’un yazıp, yönettiği 2 perdelik oyunda Karadeniz insanının komik hallerini skeçlerle anlatan tiyatrocular büyük alkış aldı. Oyunun ardından tiyatro ekibini kutlayarak, çiçek veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kültürel ve sanatsal etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.