Hamidiye ve Çırpan esnafından Hayır Günü

04-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hamidiye ve Çırpan Mahalleri’nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Programı ve Hayır Günü’ne katılarak vatandaşlarla buluştu. Bu yıl 5.’si düzenlenen etkinlik, Çırpan Cami ve Bardakçı Mehmet Sokak’ta gerçekle

Hamidiye ve Çırpan esnafından Hayır Günü

Bu yıl 5.’si düzenlenen etkinlik, Çırpan Cami ve Bardakçı Mehmet Sokak’ta gerçekleştirildi.

Mahalle esnaflarının ev sahipliğinde yapılan programda Kuran-Kerim ve Mevlit okunarak, şehitler için dualar edildi.

Katılımcılara lokma, ayran ve Mustafakemalpaşa Tatlısı’nın ikram edildiği hayır gününde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını söyledi.

Başkan Kurtulan; ” İnsanlar arasında kaynaşmaya, komşuluğun güçlenmesine büyük katkı sağlayan bu hayır günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir ” dedi.