Hamidiye Mahallesi’ne Uğur Böceği Kültür Merkezi

31-05-2011 Uğur Böceği Kültür Merkezi, Yunus Emre Mahallesi’nin ardından Hamidiye Mahallesi’nde de hizmete girdi.      Mustafakemalpaşalıların büyük ilgi gösterdiği Uğur Böceği Kültür

Hamidiye Mahallesi’ne Uğur Böceği Kültür Merkezi

Mustafakemalpaşalıların büyük ilgi gösterdiği Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin ilk şubesi Hamidiye Mahallesi’ne açıldı.

Açılış törenine; Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı, Milletvekili Adayı Önder Matlı, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Halk Eğitim Müdür Cemalettin Söylev, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin ilkini Yunusemre Mahallesi’nde açtıklarını ve halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, “Bu ilgiyi görünce ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi anladık. Bu nedenle de merkezlerimizi çoğaltmaya, her semte bir tane yapmaya karar verdik. İlkini de Hamidiye mahallemize yaptık ve bugün burada açılışını gerçekleştiriyoruz. Azatlı caddesindeki kültür merkezimizde bitme aşamasında, en kısa zamanda burasını da hizmete açacağız. Hemen ardından sırada Sırmalar var. En kısa zamanda tüm semtlerimizde Uğur Böceği Kültür merkezimizin şubeleri olacak ve halkımız buralardan istifade edecek” dedi.

Başkan Kurtulan, Milletvekili Adayı Önder Matlı’ya Suçtu Şelalesi tablosu hediye ederken, açılış kurdelasını Miletvekili Canan Candemir Çelik, Milletvekili Adayı Önder Matlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan birlikte kestiler.

Açılışla birlikte Kültür Merkezi’nin bahçesinde bulunan park ve oyun alanı da hizmete girdi. Başkan Kurtulan ve protokol üyeleri burada çocuklara top hediye ederken, birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

.