Hamidiye Mahallesi’nde kardeşlik iftarı

18-07-2013 Belediyesi, vatandaşları Ramazan ayında kurulan kardeşlik sofralarında buluşturmaya devam ediyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm bereketiyle süren sokak iftarlarının ikincisi

Hamidiye Mahallesi’nde kardeşlik iftarı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşları Ramazan ayında kurulan kardeşlik sofralarında buluşturmaya devam ediyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm bereketiyle süren sokak iftarlarının ikincisi Hamidiye Mahallesi’nde yapıldı. İftar yemeğine; AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tüm masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Ramazan’ın güzelliğini birlikte paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kurtulan; “Ramazan bereketinin bir ömür boyu devam etmesi bizim gayretimize, idealimize bağlıdır. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak dünyanın bu cennet köşesinde güzellikleri birlikte yaşamanın azmi ve gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımız sürecek. Kökü mazide olan bir atinin temsilcileri olarak bu birlikteliği devam ettireceğiz” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise manevi duyguların en üst düzeyde yaşandığı Ramazan Ayı’nda Mustafakemalpaşalılarla iftarda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İftarın ardından Belediye Sanat Toplulukları Şefi Halit Tanrısever, Tasavvuf Müziği konseri ile iftara renk katarken, Belediye Mehter Takımı da verdiği coşkulu konserle büyük ilgi gördü Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı, mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu ‘Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları’nın gelecek günlerdeki programı şöyle;  22 Temmuz Pazartesi Lalaşahin Mahallesi, 26 Temmuz Cuma Orta Mahalle, 29 Temmuz Pazartesi Yeni Dere Mahallesi, 31 Temmuz Çarşamba Şeyh Müftü Mahallesi.