Hamidiye Mahallesi iftarda buluştu

31-08-2010 Belediyesi’nin Hamidiye Mahallesi’nde düzenlediği ilk sokak iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.   Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilk sokak iftar yemeğini Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirdiği.

Hamidiye Mahallesi iftarda buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Hamidiye Mahallesi’nde düzenlediği ilk sokak iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilk sokak iftar yemeğini Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirdiği. İftar yemeğine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra; AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu ramazan ayının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “İftar yemeğinde bu birlikteliği sergilemenin gururunu yaşıyoruz. Bu yıl ilkini yaptığımız iftar programlarımız daha da artarak devam edecek. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Bu arada, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı girdiğinden bu yana her akşam ortalama 120-150 aileye sıcak yemek servislerinin de devam ettiğini kaydeden Başkan Kurtulan, Gıda Bankası’nın da en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin iftar yemeği organizasyonuna katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Sizlerle bir iftar yemeğini paylaştığım için son derece mutluyum. Ülkemiz çok önemli sınavlar veriyor. Bu sınavlarına birlikte dik durarak geçeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu.

İftar yemeğine katılan Hamidiye Mahallesi sakinleri de Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, bu tür sosyal organizasyonların daha sık yapılmasını istediler.