Hamidiye’liler iftarda buluştu

06-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Sokak İftarları, Hamidiye Mahallesi ile devam etti.      Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan ayının tüm bereketi ve renkleriyle süren

Hamidiye’liler iftarda buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan ayının tüm bereketi ve renkleriyle süren sokak iftarlarının üçüncüsünde, Hamidiye Mahalle sakinlerini buluşturdu.

Hamidiye Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ramazan’ın güzelliğini birlikte paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkan Sadi Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak her mahallemizin hizmetinde olmak bizim için gurur ve onur kaynağıdır. Geçmiş yıllarda bu mahallede güzel şeyleri birlikte yaşadık. Başta, sizlere hizmet etme görevi verdiğiniz ve mahalledeki Uğur Böceği Kültür Merkezi’ne gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kurtulan ayrıca mahallede bulunan Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin yeni yerine taşınacağı müjdesini verirken, kurs faaliyetlerinin daha rahat bir ortamda yapılacağını kaydederek; “ Mahallemize böyle kullanışlı bir kültür merkezi kazandıran Veysel Tuğrul’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı, mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu ‘Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları’nın gelecek programı şöyle; 9 Ağustos Perşembe günü Şeyh Müftü Mahallesi ve 10 Ağustos Cuma günü Adnan Menderes Meydanı.

.