Halkın sağlı için denetimler devam ediyor

11-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan market ve bakkallarda yaptığı denetimler sonucunda son kullanma tarihi geçmiş gıdalara el koyarak

Halkın sağlı için denetimler devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan market ve bakkallarda yaptığı denetimler sonucunda son kullanma tarihi geçmiş gıdalara el koyarak imha etti.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sık sık denetimlerini tekrarlayarak bozuk ve tarihi geçmiş gıdalara el koyarak, bu tür satış yapan işyerlerine de gerekli cezai işlemi uyguluyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son yaptıkları denetimlerde ise ilçede bulunan bakkal ve marketleri mercek altına aldı. Yapılan denetimler sonucunda bozuk ve son kullanma tarihi geçmiş gıdalara el konulurken, bu tür gıdaları bulunduran esnaflara da gerekli cezai işlem uygulandı.
Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığı için bu tür uygulamaları sık sık yapacaklarını söylediler.