Halk Dansları Topluluğu Çalışmaları Başladı

21-12-2009 zamandır eksikligi hissedilen Halk Dansları Topluluğu, Belediyemiz bünyesinde kurularak çalışmalarına başladı. Yıldızlar ve büyükler olmak üzere iki kategoriden oluşan Halk Dansları

Halk Dansları Topluluğu Çalışmaları Başladı

Uzun zamandır eksikligi hissedilen Halk Dansları Topluluğu, Belediyemiz bünyesinde kurularak çalışmalarına başladı.

Yıldızlar ve büyükler olmak üzere iki kategoriden oluşan Halk Dansları Topluluğu, yıldızlarda 55, büyüklerde ise 19 kişi ile cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki gün çalışmalarını sürdürüyor.

İlçemizde sosyal anlamda eksikliğin giderilmesi amaçlı kurulan halk dansları topluluğu yöremize ait eserlerle birlikte ilçemizi içeride ve dışarıda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. 8-25 yaş arası öğrenci ve gençlerin katıldığı gruplarımızda halen kayıtlarımız devam etmekte olup, Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nda yer almak isteyenler Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi'nden gerekli bilgiyi temin edebilir.