Geri Dön

Gürvardar Rezidans hizmete açıldı

25-10-2016 Mustafakemalpaşa'da konaklama hizmeti sunacak olan Gürvardar Rezidans hizmete açıldı.

Gürvardar Rezidans hizmete açıldı

25-10-2016 Mustafakemalpaşa'da konaklama hizmeti sunacak olan Gürvardar Rezidans hizmete açıldı.

Mustafakemalpaşa'da konaklama hizmeti sunacak olan Gürvardar Rezidans hizmete açıldı.

Bursa Caddesi Adnan Menderes Meydanı karşısında bulunan rezidansın açılışına; Kaymakam Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Mustafakemalpaşa Spor Kulübü eski başkanlarından işletme sahibi Halim Gürvardar, eski milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Turizm sektöründe hizmet verecek işletmenin açılışında konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, rezidansın Mustafakemalpaşa'nın sosyal hayatına zenginlik katacağını söyledi.

Başkan Kurtulan; " Adnan Menderes Meydanı, çevresinde kurulan yeni işletmelerle vatandaşların buluşma noktası olamaya devam ediyor. Kısa süreli konaklama hizmetlerine ihtiyacımız var. Yeni oteller, rezidanslar ve pansiyonlarla Mustafakemalpaşa daha da büyüyecek. Bu yönde güzel bir adım atan Gürvardar Ailesi'ne teşekkür ediyorum. İşletmenin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ise Bursa'nın batıya açılan kapısı olan Mustafakemalpaşa'nın ihtiyaç duyduğu  bir işletmeye kavuştuğunu belirterek hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Mustafa Masatlı da konuşmasında Mustafakemalpaşa'nın değişim ve dönüşüme katkı sağlayacak tesislerin barınma konusunda önemli bir eksikliği gidereceğini kaydetti.

Müftü Musa Uzun'un açılış duası ve kurdele kesimiyle hizmete açılan Gürvardar Rezidans, teras katı ile birlikte 6 kat olarak tasarlandı.

Mustafakemalpaşa'nın tanınmış ailelerinden Gürvardar'ların sahibi olduğu işletme yeni konsepti ve modern görünümüyle dikkat çekti.

1+1 konseptinde ve toplam 9 odası ile farklı ve yeni bir hizmete imza atmaya hazırlanan Gürvardar Rezidans'ta 20 kişi istihdam ediliyor.