Güreşçiler mindere çıkıyor

13-12-2011 Bursa Minikler Güreş Ligi’nde süren müsabaka heyecanı, hafta sonu Mustafakemalpaşa’da devam edecek. Geçtiğimiz hafta Gemlik’te başlayan güreş müsabakalarının 2. ayağına,

Güreşçiler mindere çıkıyor

Bursa Minikler Güreş Ligi’nde süren müsabaka heyecanı, hafta sonu Mustafakemalpaşa’da devam edecek. Geçtiğimiz hafta Gemlik’te başlayan güreş müsabakalarının 2. ayağına, 17-18 Aralık tarihlerinde Mustafakemalpaşa ev sahipliği yapacak.
     Mustafakemalpaşa Belediyespor’un organizasyonuyla Kapalı Spor Salonu’nun da düzenlenecek olan Minikler Güreş Ligi’nde, 11-13 yaş grubu arasında 11 takım mücadele edecek.
     11 sıkletten oluşan ligde Cumartesi ve Pazar günleri; Mustafakemalpaşa Belediyespor, Bursa Büyükşehir, İl Özel İdare, D.S.İ., Orhangazi, Keles, Gemlik, İnegöl, Kestel, İznik ve Gürsu’dan yaklaşık 120 güreşçi mindere çıkacak.
     Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve iki gün sürecek olan mücadelelerin ardından Güreş Ligi’nin final maçları, 24-25 Aralık tarihlerinde Bursa’da yapılacak.
     Mustafakemalpaşa Belediyespor’lu güreşçilerin başarı için ter dökecekleri müsabakaları tüm vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecek.