Güreşçiler madalya İle döndü

02-04-2010 Lisesi Güreş Takımı, Bulgaristan’ın Rushe (Rusçuk) kentinde düzenlenen Uluslar arası Serbest Güreş Şampiyonası’ndan madalya ile döndü. 27-28 Mart tarihlerinde Rusçuk kentinde

Güreşçiler madalya İle döndü

Mustafakemalpaşa Lisesi Güreş Takımı, Bulgaristan’ın Rushe (Rusçuk) kentinde düzenlenen Uluslar arası Serbest Güreş Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

27-28 Mart tarihlerinde Rusçuk kentinde yapılan müsabakalara 7 kişilik güreş takımı ile katılan Mustafakemalpaşa Lisesi, 23 takım arasında 2.’lik kürsüsüne çıktı.

Romanya, Polonya, Bulgaristan ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu şampiyonaya 23 takım, 126 güreşçi katıldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakaları Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da izledi. Başkan Kurtulan Rushe (Rusçuk) Belediye Başkanı Bojidar Yotov’a Türk güreş ekibine göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti. Şampiyona sonrasında güreşçileri tek tek kutlayan Başkan Kurtulan, “Ata sporumuz olan güreşi ve ülkemizi burada en iyi şekilde temsil ettiniz. Sizleri göstermiş olduğunuz mücadele ve elde ettiğiniz dereceler nedeniyle kutluyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa Lisesi Müdürü Abdül Halim Kaya ise güreşçilerin göstermiş olduğu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek antrenör Sebahattin Ayyıldız ve sporcuları kutladı.